perrek Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 čus nemáte někdo invite na Ingress?je to zatím beta a moc bych si to chtěl vyzkoušet :) Kdybyste někdo měli, mohli byste mi darovat, popořípadě za nějaký malý poplatek koupím ,nebo vyměním :D Díky :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 jsme dva... taky schanim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ndsigamer Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Ahoj pokud je invite ten kod tak mam jeden. Napiš mi soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Muzes si o nej zazadat na jejich strankach, ale je treba mit gmail ;) a cim vice emailu regnes tim vetsi sanci samozrejme mas :D ja osobnejsem dal jen jeden a bud to dopadne a nebo ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 BGBBVKJ8 tady je jeden volnej :) ja uz svuj dostal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 :uparrow: nepoužit, už mám svůj, díky LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Ještě nějaký kódeček? :) edit: už mám svuj vlastní + zaregistrovanej jeden další email, takže jestli přijde kod tak ho sem hodím :) Upraveno Březen 31, 2013 uživatelem sadak3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.