rustyjohn42 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Budete někdo kupovat dead space 3? Já do toho pudu . 2 díl mě hodně bavil až na toho hajzla na konci co nešel zabít.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbish Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Já o tom hodně přemýšlím, jsem fanda série, mám oba díly + extraction + ten Dead Space co vyšel na iOS...ale nevím, z těc všelijakých videí co unikly na net jsem zatím rozpolcen, ani dnešní demo mě nějak extra nepřesvědčilo...spíš asi počkám na nějakou bazarovku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Budete někdo kupovat dead space 3? Já do toho pudu . 2 díl mě hodně bavil až na toho hajzla na konci co nešel zabít.:D Já bych do toho šel na ps store by měl být ke stažení 9.2 tak pokud někdo má záujem tak mužem napůl:D Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.