Luckass Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) děje se přesně toto: Pochopil jsem správně že je asi hotovo ... základní deska/CPU nevím. Navíc tam mám NHL13, které z toho nemůžu dostat. Díky za rady EDIT: pokud mám na tom PS3 registrované NHL 13 (online) a seženu si novou konzoli co pak ? Stačí deaktivovat stávající konzoli nebo stačí jen se přihlásit pod svým PSN účtem na nové konzoli a můžu hrát online ? Upraveno Leden 22, 2013 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Ja bych rekl ze online pass je dany na konzoli a pokud se nepletu tak jde deaktivovat jen ucet ne cela konzole ale nwm no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Musíš deaktivovat účet, kde máš koupený Online Pass a pak to běží, mám to odzkoušené na Fifě 13 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Jo? a skym si to zkousel???? :-D :-D Jde to deaktivovat i pres prihlaseni na netu na PSNku, pac kdyz te to nepusti do konzole tak to deaktivujes tam, na novy se prihlasis a aktivujes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Díky za radu. A co k tomu problému, že mi nejede PS3 ? Je hotová nebo se to dá nějak řešit nevíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.