KaruiCZE Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Ahoj,nainstaloval jsem si MGS 2 na windows XP 32 bit ,jenže když to zapnu,napíše se mi "Failed creating IDirectSound8 Object" ... nevíte co stím ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 zkus reinstalovat directx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KaruiCZE Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 No stahnul jsem http://www.edownload.cz/sw/directx-9-0c-10/ nainstaloval a nic (nebo ten direct musím první odstranit ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 můžeš mi ještě napsat jakou máš sestavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KaruiCZE Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Windows XP professinal 32bit,AMD Radeon HD 2600pro 512mb,Intel Celeron 2.6 GHz,2 GB ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 dej start-spustit-dxdiag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KaruiCZE Odesláno Únor 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 No a co s tim jak mi najede ta tabulka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 četl jsem že na někerých pc takhle stará hra nefunguje.Kdyžtak zkus stáhnout (jinou,znovu) a aplikovat (jinej) crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KaruiCZE
Ahoj,nainstaloval jsem si MGS 2 na windows XP 32 bit ,jenže když to zapnu,napíše se mi "Failed creating IDirectSound8 Object" ... nevíte co stím ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.