Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s grafikou

kdyr

Otázka

čau mam tu takovej problém. Stavím kamarádovy pc a jsou tam tyto díly: MSI H61M-p21 (B3) s nějnovějším biosem, dále paměti patriot 2x2gb 1333mhz. CPU Pentium g645. Problém je že počítač nejde s grafickou kartou hd 5770, ale na integrovaný běží v pohodě. Nevíte kde se to v biosu nějak přenastavuje, nebo co stím. Na tý 5770 je jenom černá obrazovka. Jo a zdroj je tam nějakej elvove 450w. Zkusil sem jí v mym kompu a vpohodě, i s mým zdrojem ale nic nepomáhá, prostě černo, ale jakmile přepojím do integrovaný tak hned obraz naskočí. Dík moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

čau hele tak blbej nejsem :-D zapojený mam všechno a zkoušel sem v tý desce několik grafik a ani jedna nešla. Prostě jako by byl pci expres 16x zakázanej. A přitom deska je nová takže je to divné. A v biosu je pouze igp nebo peg a i po změně a uložení pořád stejný problém.

Jediný co mě napadá je že deska má PCI Expres 16 2.0 a grafika je 2.1 a pak jsem zkoušel ještě 3.0. Ale pořád ten samý problém, i když co jsem čelt tak by to vadit nemělo.

Upraveno uživatelem kdyr
Odkaz ke komentáři

• 0

no základovka je pci expres 16 2.0

a já tu mám grafiky:

sapphire hd 5770 1gb gddr5 (pcie 2.1)

a

sapphire hd 7850 2gb gddr5 (pcie 3.0)

a

sapphire x1950 gt

A žádná grafiká v tý desce nefunguje. Ale vím že všechny věci jsou funkční. Zdroj, cpu, gk, ram. Jediné co prostě nejde je pcie 16x (jako by tam ten slot vůbec nebyl).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu