maku_CZ Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 (upraveno) Jake Hry pro Move ovladace doporucujete co se tyce hratelnoti a zabavy? Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem maku Oprava z MOVIE na MOVE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Doporucil bych ti sports champions je to celkem sranda nejlepsi je to ve 2 hracich, start the party vypada dobre sice ho nemam ale taky vypada dobre, ale je spis pro vic hracu PS: je to MOVE ne Movie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 OK dik skusim mrknout kde by se to dalo sehnat za lepsi prachy a hlavne druhy ovladac. Jo uz sem to opravil to movie na move :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genitalgrinder Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 já osobně hraju ještě kromě sport champ. killzone 3 s pomocí sharpshooter a resistance 3 ... :) taky stojí za vyzkoušení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Tak diky a co jeste dokoupit mam jen move start pack, ale jak se divam tak budu jeste potrebovat nejaky ten ovladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Na sports chamions ti staci jen ten move ovladac na killzone bys mel mit jeste ten navigacni ale da se to ovladat i s DS3 ale tak neni to moc pohodlne no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 kz3, re3, LBP 2 move pack(DLC), dadmunt quest, heroes on the move(hra na jedno odpoledne a víc ani ranu), unfinished swan, sorcery, echromi 2, LBP prehistoric(hra pro 2), sports champions 1,2(jednička je lepší, gladiátorské zápasi jsou bomba), lotr:aragorn quest, heavy rain(to nejelpší na move), na PS store jich je dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Takze pro ty sportovni mi bude stacit jenom move start pack, ale jak budu chtit hrat killzone3 atd. tak uz bude lepsi mit dalsi ovladac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/PlayStation-3/Prislusenstvi/Ovladace-Gamepady/Sony-Playstation-Move-Navigation-Controller-PS3.html navigační ovladač už je za pár korun.. Taky doporučuju sport champions1 ve více lidech je to zábava, např. ten petang. Dvojku jsem nehrál, ale mám v plánu pořídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Tak uz jsem objednal ten Sport champions1 aji ten ovladac co mi zde dal odkaz @Rohlais Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 na sports champion je ti k nicemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Nevadi, ale na Killzone 3 se hodi.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genitalgrinder Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Nevadi, ale na Killzone 3 se hodi.:cheesygrin: Tak tak... Jeste bych mrkl na sharpshotera....na hry.kuma.cz je ted v akci za 399 taky jsem ho z tama bral a parada...pridam si te a dame nekdy online :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Jj divam se na nej http://hry.kuma.cz/playstation-move-sharp-shooter-playstation-3 jeste Killzone 3 :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genitalgrinder Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Ten je tam za 350 to je taky dobra cena na to ze se prodava na aukru jeta i za 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Jak se Vám hrajou ty hry, ve kterých používáte move jako útočnou pušku? :-) PS Move nevlastním, ale docela mne lákala nějaká hra, kde v bundle byla zbraň s loveckou zbraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genitalgrinder Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Tak je to urcite zajimavy zpusob... Jelikoz jsem mel wii a tam jsem hravam codmw3 online a naprosto bombovni zalezitost...tady na ps3 bych rekl ze je to o jeste dost lepsi...victo vtahne do hry kdyz stojis pred velkou plazmou a sermujes kolem sebe puskou v docela realne vełikosti...je to o vkusu...treba nekdo napise ze je to nejstupidnejsi vec ale ja rikam ze rozhodne stoji za vyzkouseni...ja jsem ji koupil spolu s killzone 3 a resistance 3 za neco malo pres litr...mozna bych uvital nejakou hru vic simulujici realne zbrane jako treba mw3 na wii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Wii jsem mněl doma opravdu jen krátce a stejně jsem tam hrál nanejvýš Maria. U těch stříleček při ps3 postava ve hře se sama pohybuje nebo je na zbrani ovládání na pohyb postavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genitalgrinder Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 V killzone a resistance mas vlastne dva ovladace jeden je ten move s bambulkou a druhy je smerovy s padem jak na klasickem ovladaci a tim ovladas pohyb...takze ovladas veskery pohyb sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.