Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

kz3, re3, LBP 2 move pack(DLC), dadmunt quest, heroes on the move(hra na jedno odpoledne a víc ani ranu), unfinished swan, sorcery, echromi 2, LBP prehistoric(hra pro 2), sports champions 1,2(jednička je lepší, gladiátorské zápasi jsou bomba), lotr:aragorn quest, heavy rain(to nejelpší na move), na PS store jich je dost :D

Odesláno

Tak je to urcite zajimavy zpusob... Jelikoz jsem mel wii a tam jsem hravam codmw3 online a naprosto bombovni zalezitost...tady na ps3 bych rekl ze je to o jeste dost lepsi...victo vtahne do hry kdyz stojis pred velkou plazmou a sermujes kolem sebe puskou v docela realne vełikosti...je to o vkusu...treba nekdo napise ze je to nejstupidnejsi vec ale ja rikam ze rozhodne stoji za vyzkouseni...ja jsem ji koupil spolu s killzone 3 a resistance 3 za neco malo pres litr...mozna bych uvital nejakou hru vic simulujici realne zbrane jako treba mw3 na wii...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu