Filc@ Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Udělal jsem zhruba prvních 5 levelu a tet mam misi, kde mě honí takovej udejchanej dědek a zaboha nevim co mam dělat :) Děkuju za každou radu. tak už jsem přišel na to, že to jsou něco jako závody, ale lidi, prosimvas koli kto ma kol :) už sem běžel třetí a dostal mě :( tak se omlouvám za zbytečnej topic, už jsem to vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 napiš aspon jak kdyby mel nekdo stejnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 mno, je to zdanlivě jednoduchy, muíte utíkat před tím dědkem. kamera bude vždy před váma, taže se vždy uvidíte zepředu. jakmile vyběhnete z toho obyváku, tak už je to jednoduchy běžíte jedním koridorem. běží se 3 kola. pozor si jen musíte dávat na popadany objekty a rozlitý mlíka :) Na konci 3. kola dostanete další recept. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 hele nechci delat dals i topic.... JA skoncil s touhle hrou protoze hned v prvnim/nebo druhym levelu bylo topeni na ktere si musel vyskocit ,jenze jak sem se snazil tak to proste nejde ,jina cesta neni..jsem se koukal hodnekrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.