buko2760 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Zdravím, koupil jsem novou TV a zjistil, že podporuje dual play režim - existují již na PS3 nějaké hry které toto podporují? Díky za info nebo zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 (upraveno) Pkud vím dual play funguje pouze na PlayStation 3D Display s funkcí SimulView Hry: MotorStorm Apocalypse, Killzone 3, Super Stardust HD, and Gran Turismo 5. Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem huhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 dual play funguje na vsech hrach kde mas split screen... televize jednoduse veme pulku obrazovky a roztahne je oba prez celou.. bryle to nasledne filtrujou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Odesláno Leden 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Díky za odpovědi, nejdřív mi to nějak nechtělo fungovat, proto jsem založil téma tady. Pak jsem zjistil, že to mám špatně nastavené v TV - takže opravdu funguje na všech hrách kde se hraje split screen - je to super věc, když hraju ve dvou např. závody nebo nějaké střílečky - každý má plnou uhlopříčku obrazovky, neruší mě obraz spoluhráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Díky za odpovědi, nejdřív mi to nějak nechtělo fungovat, proto jsem založil téma tady.Pak jsem zjistil, že to mám špatně nastavené v TV - takže opravdu funguje na všech hrách kde se hraje split screen - je to super věc, když hraju ve dvou např. závody nebo nějaké střílečky - každý má plnou uhlopříčku obrazovky, neruší mě obraz spoluhráče. Ahoj , vysvětlete mi prosím pojem -split screen. Mám monitor PS3 Sony. Dual play je super. Ale nedokázal jsem tento režim nastavit na Uncharted 3. Třeba dělám někde chybu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 split screen mas rozdelenou obrzovku pro 2 hrace. Aby ti sel dual play tak to ta hra snad musi podporovat pokud se nepletu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) split screen mas rozdelenou obrzovku pro 2 hrace. Aby ti sel dual play tak to ta hra snad musi podporovat pokud se nepletu . jj. Máš pravdu. Už mi bliklo. Dík za odpověď. Split screen je jedna věc a dual play je druhá. Hra musí režim dual play podporovat. A neplatí , že každá hra s split sreenem podporuje dual play.Takže huhla má pravdu. Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem zurik007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Odesláno Únor 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Tak mě zatím na každé hře kde je split screen dual play fungoval - funguje to na všech hrách kde je split screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 buko2760: jak rikas ,) je to zalezitost televize ne hry.. viz muj prvni prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jinsan Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Jaký je rozdíl mezi SimulView a DualPlay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 tak na Sony monitoru je simul wiev a to opravdu fachčí pouze na hry které tuto fc. podporují. Dual play je něco jiného a funguje na 3DTV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.