DoktorS Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Mam xbox 360 elite s flashem. Do nedávnam sem hraval bez problemu nyni mi po zapnutí xbox zamrzne na uvítací strance jen s obrazem xka a napisem xbox 360. Muže mi prosim někdo poradit co s tim děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 1. Vyzkoušej vytáhnout HDD a odpojit všechny USB zařízení připojené k xboxu. 2. Vyzkoušej vymazat cache. Před spuštění konzole podrž synchronizační tlačítko pro ovladače a zapni xbox zapínacím tlačítkem (nepoužívej pro zapnutí ovladač). Drž tlačítko dokud systém úplně nenaběhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoktorS
Mam xbox 360 elite s flashem. Do nedávnam sem hraval bez problemu nyni mi po zapnutí xbox zamrzne na uvítací strance jen s obrazem xka a napisem xbox 360. Muže mi prosim někdo poradit co s tim děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.