petrklic Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 nevíte někdo v čem je chyba že se nemůžu spojit s přátelema na online hraní ? Hraju s lidma s celého světa ale když se chci spojit s kamarádama který jsou ttřeba ze stejného města tak mě nespojí.Hrál jsem i s čechama ale pokud si vyberu konkrétniho přítele tak je to v prd... Dík za odpověď. Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 musis napsat v jakych hrach... a nebo to zkus takto: kdyz nekdo neco hraje a ty si chces zahrat s nim, tak on ti musi poslat INVITE, pak ty das JOIN na jeho invite a pripoji te to k nemu do hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrklic Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 To dělám , nejsem blbej. Zkoušel jsem to oběma směrama, pozvat někoho nebo se nechat pozvat .Zkoušel jsem to na rezidentovi 5. Jinak mě třeba zvali do CaD lidi odevšad a normálně sem se připojil ale s kamarádem to nejde. a naopak jemu to jde taky ze všema ale se mnou ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Muze to byt i tim ze ma jeden z vas spatny NAT type. nebo treba nastavit neco v routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrklic Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 A co to je NAT type ?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 to presne nwm neco s internetem, ale aby jsi ho mel OK musis mit NAT type 2 zjistis to kdyz pujdes v PS3 do settings - network settings - internet connection test tak tam ti to ukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.