petrklic Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2013 nevíte někdo v čem je chyba že se nemůžu spojit s přátelema na online hraní ? Hraju s lidma s celého světa ale když se chci spojit s kamarádama který jsou ttřeba ze stejného města tak mě nespojí.Hrál jsem i s čechama ale pokud si vyberu konkrétniho přítele tak je to v prd... Dík za odpověď. Karel Citovat
th0ca Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2013 musis napsat v jakych hrach... a nebo to zkus takto: kdyz nekdo neco hraje a ty si chces zahrat s nim, tak on ti musi poslat INVITE, pak ty das JOIN na jeho invite a pripoji te to k nemu do hry... Citovat
petrklic Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2013 To dělám , nejsem blbej. Zkoušel jsem to oběma směrama, pozvat někoho nebo se nechat pozvat .Zkoušel jsem to na rezidentovi 5. Jinak mě třeba zvali do CaD lidi odevšad a normálně sem se připojil ale s kamarádem to nejde. a naopak jemu to jde taky ze všema ale se mnou ne. Citovat
Manoust Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2013 Muze to byt i tim ze ma jeden z vas spatny NAT type. nebo treba nastavit neco v routeru. Citovat
petrklic Odesláno Leden 25, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2013 A co to je NAT type ?:wohow: Citovat
Manoust Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2013 to presne nwm neco s internetem, ale aby jsi ho mel OK musis mit NAT type 2 zjistis to kdyz pujdes v PS3 do settings - network settings - internet connection test tak tam ti to ukaze Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.