antic Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se někomu taky stáva že spustíte multiplayer a pořad to jen nabíhaá a nepřipojí? Newím kde je problém, zpočátku to šlo cca den, Prosím o nějakou radu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Taky to tak mám, podle mě to bude signálem na wifině, mám jí daleko, ještě že mě zatim single drží :) dej vědět jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasmachr Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Máme s kámošema uplně ten samej problém. Mulťak sme začali hrát třeba až 2týdny zpátky ... co se týče Coopu online tam není problém , ale jakmile se chcem připojit na multak online tak se to podaří 1 z 10ti pokusu.. Naběhne obrazovka Loading a ta tam je dokud to proste nevypnu a nezapnu znovu .. Občas se to zas připojí bez problému.. wifinou to určitě není, já mam PS3jku připojenou přes LANko a net mam ultra ryhlej ... pozitivní je že to nedělá jen mě , ze začátku sem si myslel že mam vadnou placku nebo co .. ale dělá to všem tak asi servry nebo netušim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 dneska je nějakej novej update na fc3 tak třeba nám to už půjde :) hned po stáhnutí vyzkoušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
antic
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se někomu taky stáva že spustíte multiplayer a pořad to jen nabíhaá a nepřipojí? Newím kde je problém, zpočátku to šlo cca den, Prosím o nějakou radu. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.