antic Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se někomu taky stáva že spustíte multiplayer a pořad to jen nabíhaá a nepřipojí? Newím kde je problém, zpočátku to šlo cca den, Prosím o nějakou radu. Děkuji Citovat
0 neo.a Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2013 Taky to tak mám, podle mě to bude signálem na wifině, mám jí daleko, ještě že mě zatim single drží :) dej vědět jak si dopadl Citovat
0 tomasmachr Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2013 Máme s kámošema uplně ten samej problém. Mulťak sme začali hrát třeba až 2týdny zpátky ... co se týče Coopu online tam není problém , ale jakmile se chcem připojit na multak online tak se to podaří 1 z 10ti pokusu.. Naběhne obrazovka Loading a ta tam je dokud to proste nevypnu a nezapnu znovu .. Občas se to zas připojí bez problému.. wifinou to určitě není, já mam PS3jku připojenou přes LANko a net mam ultra ryhlej ... pozitivní je že to nedělá jen mě , ze začátku sem si myslel že mam vadnou placku nebo co .. ale dělá to všem tak asi servry nebo netušim ... Citovat
0 neo.a Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2013 dneska je nějakej novej update na fc3 tak třeba nám to už půjde :) hned po stáhnutí vyzkoušim Citovat
Otázka
antic
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se někomu taky stáva že spustíte multiplayer a pořad to jen nabíhaá a nepřipojí? Newím kde je problém, zpočátku to šlo cca den, Prosím o nějakou radu. Děkuji
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.