jamail Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Zdravím, neznáte nějaký dobrý HD video editor ? Potřebuju jen ty základní funkce (střih,úprava zvuku) . Používal jsem do teď Pinnacle ale konečné Full HD při nejvyšší kvalitě nevypadá moc dobře. Potřebuju něco jako Pinnace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Windows Live Movie Maker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 a vyrenderuje ti to ve full HD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Áno, keď to tak nastavíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Skus ještě SONY Vegas 11. - Do budoucna se v tom dají dělat docela slušné věci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Píše že potrebuje len základné funkcie, naozaj si myslíš, že na to potrebuje SW za niekoľko tisíc euro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 několik tisíc euro ? děláš si srandu ? já ho mám zadarmo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 To že si zlodej, je tvoj problém. Načo by mal kradnúť, ak na jeho potreby sa dá použiť nástroj, ktorý je zadarmo legálne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Neurazej mne laskave,nejsem zlodej, staci met stesti a vyhrat ho ;) Inženýre XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Jenže on ho asi nevyhraje. Brain on next time. LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 pokud vím, tak k nějakému časopisu se dá získat, když si koupíte předplatné na 1 rok za nějakých 1000 Kč ... Lodžik.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Obrázek vystihuje vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Neasi.. Nevím, co řešíte .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravím, neznáte nějaký dobrý HD video editor ? Potřebuju jen ty základní funkce (střih,úprava zvuku) . Používal jsem do teď Pinnacle ale konečné Full HD při nejvyšší kvalitě nevypadá moc dobře. Potřebuju něco jako Pinnace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.