maku_CZ Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Ahoj chci se zeptat, od vcera mi pise po prihlaseni na PSN ze nemam zadne trofeje :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Zas máj nějaký výpadek to su kreteni Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Taky me to napadlo, ale nejdriv jsem hledal chybu mezu zidli a klavesnici, ale jak to udelalo aji na uctu od synovce tak uz mi bylo jasne, ze se zase neco deje. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Mají zase výpadek PS store že? Už od včerejšího večera se tam nemůžu dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Asi jo od vcerejska mi to taky blblo, ale uvidime co stoho bude dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Tak problem stale trva, po posledni odstavce se jim neco asi posralo. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.