Trooper Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Zdravim chtěl jsem se zeptat, když mam kompletně nový ps3 bez jailbraiku můžu nainstalovat ps1 a psx hry na něj bestoho abych dostal ban nebo něco takového ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 to nvm ale můžeš si některe tituli koupit na psn co sem si všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisaCZE Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Samozřejmě že tě žádnej ban nečeká :) Hry můžeš hrát normálně z CD nebo si je koupit na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 na ps3 jdou hrát ps1 hry z cd? některe mám i origo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 http://www.gamefaqs.com/ps3/927750-playstation-3/answers/281858-can-i-put-a-ps1-disc-in-my-ps3-and-play-it Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Dík :) aspon si můžu občas zahrat crash bandicood :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trooper
Zdravim chtěl jsem se zeptat, když mam kompletně nový ps3 bez jailbraiku můžu nainstalovat ps1 a psx hry na něj bestoho abych dostal ban nebo něco takového ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.