carny Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Zdarec lidi, je sobota, já nemám co dělat, BF 3 Multiplayer už já mám chut vyzkoušet si nějakou dobrou strategii, která by měla splnovat jen to, že si na začátku hry vytvoříte vesnici, která se postupně vyklube ve velké impérium :-) Těch her je celkem hodně a tak se ptám jako by jste mi doporučili? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Poslední dobou hraju Imperium Romanum. Je sice starší, ale mě baví. Dobrej relax :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Stronghold Crusader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Sooe : Tu znám, mám jí tuším ze SCORE, není špatná :-) Assasin : Na Strongholdovi jsem prožil dětství :D Naposled jsem ho hrál včera, dám si minimálně 3x do týdne bitvu, ale už to začíná být stereotyp :D Crusader II go!:D P.S : Nakonec jsem zvolil ne strategii ale RPG Dragon Age 2, jedničku jsem dohrál asi před rokem tak uvidíme :-)) Jinak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny008 Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Existuje nějaká dobrá online strategická hra podobná Stronghold Crusader? Jde mi o to abych to nemusel instalovat a zároveň ji mohl hrát kdekoli, ikdyž nejsem doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Existuje nějaká dobrá online strategická hra podobná Stronghold Crusader? Jde mi o to abych to nemusel instalovat a zároveň ji mohl hrát kdekoli, ikdyž nejsem doma. settlers online... Jinak bych doporučil Black and white 2 ,dost mě tenkrát chytla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.