carny Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2013 Zdarec lidi, je sobota, já nemám co dělat, BF 3 Multiplayer už já mám chut vyzkoušet si nějakou dobrou strategii, která by měla splnovat jen to, že si na začátku hry vytvoříte vesnici, která se postupně vyklube ve velké impérium :-) Těch her je celkem hodně a tak se ptám jako by jste mi doporučili? :) Citovat
sooe Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2013 Poslední dobou hraju Imperium Romanum. Je sice starší, ale mě baví. Dobrej relax :) Citovat
carny Odesláno Leden 26, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 26, 2013 Sooe : Tu znám, mám jí tuším ze SCORE, není špatná :-) Assasin : Na Strongholdovi jsem prožil dětství :D Naposled jsem ho hrál včera, dám si minimálně 3x do týdne bitvu, ale už to začíná být stereotyp :D Crusader II go!:D P.S : Nakonec jsem zvolil ne strategii ale RPG Dragon Age 2, jedničku jsem dohrál asi před rokem tak uvidíme :-)) Jinak díky. Citovat
johnny008 Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2013 Existuje nějaká dobrá online strategická hra podobná Stronghold Crusader? Jde mi o to abych to nemusel instalovat a zároveň ji mohl hrát kdekoli, ikdyž nejsem doma. Citovat
Artom Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2013 Existuje nějaká dobrá online strategická hra podobná Stronghold Crusader? Jde mi o to abych to nemusel instalovat a zároveň ji mohl hrát kdekoli, ikdyž nejsem doma. settlers online... Jinak bych doporučil Black and white 2 ,dost mě tenkrát chytla Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.