Mystik Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 zdravim mam takovy problem Na ps vita jsem si vytvoril ucet na psn koupil jsem si na nem i ps+ a chtel jsem se s timto uctem pripojit na ps3 a ono to nejak nejde pise mi to ,, you cannot sign in using another user's sign-in ID" pritom heslo i email v ps3 zadavam spravne.... poradte co delam spatne diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 v ps3 si udelej v users novyho uzivatele a tam se prihlas timhle psnkem a pojede to .. v uctu na ps3 co pouizivas uz si pouzil jinej psn login.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mystik Odesláno Leden 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 jo diky to funguje ale akorat kdyz zadam pihlasovaci udaje v Ps3 che to jeste overeni datu narozeni co jsem zadaval na psv ale to si bohuzel nepomatuju... je nejake jine reseni....?... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 jj je.. jestli ti ucet beha ve vite, vlez do settings playstation network at am v account info najdes tvuj datum narozeni co sis tam azdal a je to oky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mystik
zdravim mam takovy problem
Na ps vita jsem si vytvoril ucet na psn koupil jsem si na nem i ps+ a chtel jsem se s timto uctem pripojit na ps3 a ono to nejak nejde pise mi to ,, you cannot sign in using another user's sign-in ID" pritom heslo i email v ps3 zadavam spravne....
poradte co delam spatne diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.