Mystik Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2013 zdravim mam takovy problem Na ps vita jsem si vytvoril ucet na psn koupil jsem si na nem i ps+ a chtel jsem se s timto uctem pripojit na ps3 a ono to nejak nejde pise mi to ,, you cannot sign in using another user's sign-in ID" pritom heslo i email v ps3 zadavam spravne.... poradte co delam spatne diky Citovat
0 aaischa Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2013 v ps3 si udelej v users novyho uzivatele a tam se prihlas timhle psnkem a pojede to .. v uctu na ps3 co pouizivas uz si pouzil jinej psn login.. :) Citovat
0 Mystik Odesláno Leden 29, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2013 jo diky to funguje ale akorat kdyz zadam pihlasovaci udaje v Ps3 che to jeste overeni datu narozeni co jsem zadaval na psv ale to si bohuzel nepomatuju... je nejake jine reseni....?... diky Citovat
0 aaischa Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2013 jj je.. jestli ti ucet beha ve vite, vlez do settings playstation network at am v account info najdes tvuj datum narozeni co sis tam azdal a je to oky :) Citovat
Otázka
Mystik
zdravim mam takovy problem
Na ps vita jsem si vytvoril ucet na psn koupil jsem si na nem i ps+ a chtel jsem se s timto uctem pripojit na ps3 a ono to nejak nejde pise mi to ,, you cannot sign in using another user's sign-in ID" pritom heslo i email v ps3 zadavam spravne....
poradte co delam spatne diky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.