ingi Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 prosím poraďte, mám slima fw 3,60 m33 a ted kdyz sem ho chtel zapnout zapnul se ale po chvili začne displej divně poskakovat a psp s uplne zasekne prosim nevite co s tim???:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Jaký máš takt procesoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ingi Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Jaký máš takt procesoru? v tom bude asi problem, cistil sem displej a nechtene sem zmacknul home, u xmb 20/10 a u game 333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lenman Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 změň na default v recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Mě se občas seká když hraju 300 u T.,ale to je z jiného soudku.:arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ingi Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 dik moc už je to v pohodě, myslel sem si že to bude tim jen sem si nebyl jistej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ingi
prosím poraďte, mám slima fw 3,60 m33 a ted kdyz sem ho chtel zapnout zapnul se ale po chvili začne displej divně poskakovat a psp s uplne zasekne prosim nevite co s tim???:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts