CondexoCZ Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dobrý večer, mám tu menší problém ... Nainstaloval jsem jsi z originálního CD windows 8. Když jsem se podíval do "Tento Počítač ", tak jsem uviděl v disku C(kde mám WINDOWS) 29,2gb s toho volných jen necelých 12 (11,6GB).V lokálním disku D mám 436gb. Chci 50-60gb z disku D přemístit do disku C, ale nevím jak na to, proto se obracím právě na Vás ! . Prosím nějaký postup, kterým bych se měl prokousat . Příklad - Na disku C už mi dochází misto a na disku D mám dost místa .. Chci si vzít z disku D alespoň např. 70gb a dát ho na disk C Disk C má max.kapacitu 29gb z toho mi zbývá volného jen 9gb a tam je jen win. A Disk D má kapacitu 436gb a volné 436.gb Prosím o rady,nejlépe návod v bodech,abych to pochopil,nejsem velký profík,tak prosím o pomoct,fakt to potřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Nechapu, proc mas dva oddily. Proste je spoj v jeden. Zvetsovani oddilu problem neni - problem je zmensovani a to jeste k tome z leve strany - tedy tam, kde opravdu jsou data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Leden 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Takže půjdu do instalačního DVD,tam dam Install Now,dám vše format,odstraním ten C kde je 29,5gb a windows hodím na D,kde je 436gb? Tak to myslíš? A tam budu dávat programy,hry.apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.