mulo_CzT Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 ahoj lidi mam tu asi 10 gift muzu poslat :) mali nekdo zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ahoj, můžu o jeden poprosit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 jiste posli mi email do SZ a poslu ti jeden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) Máš jí tam ;) Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem Martox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 okey :) posilam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 přisly mi další mam jich už 20 poslu zadarmo klidne pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 To je stále ještě na tu beta verzi a nebo už je full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 full :)............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 full :)............ Stále pouze Beta 8) Dneska mi zase přislo 5 klíčů, nevíte dají se něják smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 jn ono to v samostatným inventáři strašně moc otravuje, když jich je tam o 5 víc, seženu ti devítku ať to můžeš vyřešit chceš? 8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 hm ja myslel teda ze je to Full ae to je jedno tak to prdim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 jn ono to v samostatným inventáři strašně moc otravuje, když jich je tam o 5 víc, seženu ti devítku ať to můžeš vyřešit chceš? 8)8)8) Předepsal ti už doktor prášky na únor? :roll: :roll: Jenom jsem se ptal jestli se dají něják smazat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 jaké jsou nedostatky beta verze oproti full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Zatím v ní nejsou všichni hrdinové, kteří jsou v původní Dotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Full verze není. Je jen Beta do které je potřeba ten klíč. V případě, že si koupíš early access za 28e tak dostaneš k některým postavám zadarmo oblečky. Nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 .. ne, sám sobě jsem šamanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Jinak kdyby někdo chtěl klíč tak dejte vědět PM. Mám jich dost, takže se rád zdarma podělím. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Děkuji Tak teda prosím o zaslání klíče na ArtomK@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulo_CzT Odesláno Únor 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 jo jeden ti poslu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.