matkaměst Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Ahoj,mám dotaz,jak mohu aktivovat Iphone 5 blokovaného na anglickeho operatora,aniž bych musel vlozit anglickou sim kartu? děkuji za odpoved :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Ahoj, je to uplne jednoduchy. Podle navodu co jsem nasel na netu tak by to mela aktivovat i odemknout RSIM 7. Ja osobne RSIM 7 v me IP5ce pouzivam, ale aktivaci jsem udelal pres originalni SIM kartu od operatora 3 UK, na kteryho je muj iphone blokovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 RSIM 7 me stala 15 $ a oficialni SIMka asi 4 $. Tu oficialni jsem si koupil proto abych mohl iphone hnedka pouzivat (sice ne na volani), protoze dodani RSIM trvalo 20 dni. Ale vse perfektne funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matkaměst Odesláno Leden 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Já bohužel nemam ani Sim kartu ani r-sim,myslel jsem jestli to nejde nejak obejit? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Kdepak obejit to nejde. Zkousel jsem to ale aktivaci bez RSIM nebo bez oficialni simkarty neudelas. Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Nebo jestli by jsi mel zajem o tu RSIM 7, tak bych ti mohl jednu prodat. Pred par dny jsem si koupil druhou a tak bych ti ji za tech 15$ mohl prodat ale musel bys pockat tak 14 dni. Anebo pokud nepockas tak na aukru se prodavaji mezi 800 - 1000 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matkaměst
Ahoj,mám dotaz,jak mohu aktivovat Iphone 5 blokovaného na anglickeho operatora,aniž bych musel vlozit anglickou sim kartu? děkuji za odpoved :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.