xxmarsimxx Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 tak co kucí? nevíte jak na xku nahrávat videa z her? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 no popravdě tohle fakt nevím, ale jestli někdo řekne jak dám 5000 pts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smoulinka Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 No jestli se nemýlím, tak, když ti běží hra(jsi v menu), tak máš dole tu nabídku y b atd...nejsen si ted jistý, ále, když to proběhneš, tak to najdeš....vyjede ti takový soupis co se týká té hry a máš tam něco free...a zbytek za nějaký pointy....stáhnul jsem si takhle videa z gow. PS: dneska dáme?!...koukal jsem, že ted pořád paříš cod 4...je to mazec?Já ted čekám na asasin.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 kdo paří cod4? já určo ne :) možná marsim :) já hraju teď raději assassin´s creed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Listopad 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 jj u mě to jede CoD 24/7 :) fakt total mazec hra, kam se hrabe GoW nebo Halo3... :) takže to nahrávání by mělo být zabudovaný rovnou v tý konzoli jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smoulinka Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Marsime....zmáčkneš x, když jsi v menu hry a najede ti soupis...klikneš na to o co máš zájem a přetáhne se ti to do marketplace a dál už to víš.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 ale já chci nahrávat videa, ne stahovat. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxmarsimxx
tak co kucí? nevíte jak na xku nahrávat videa z her? :P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts