sovel Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Hrál někdo? jakožto fanoušek jsem dal všechny MGS první dva nespočetněkrát na všechny obtížnosti + známky ve 2 díle, ve trojce projít bez alarmu a zabití (no extrem u jedničky a european extrem u dvojky ee, zbytek normal a easy) včetně twin snakes na GC a Substance na Xbox. O co mi hlavně jde. Jak je na tom ovládání? protože ať si říká kdo chce co chce na psku bylo nejvypilovanější ... rád bych si hru zopákl v kapesním provedení ale nechci vyhodit poměrně dost za nehratelnej kousek, tím myslím krkolomný na ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Tak stáhni demo ne? Je tam úvodní pasáž hry a obrázek si uděláš sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 no jen jsem četl, že to demo je nějak nevyladěné, kolikrát pak full game je jiné kafe + na net se jen tak nedostanu a nemám kartu :D takže asi tak :D ale díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 A neměl jsi třeba psp s Peace Walkerem? To je dost podobný, jako ovládání mi přišlo v pohodě, grafika s 3D efektem moc pěkná, novinky do hry zajímavý, já bych to koupil ale mám všechny Metal Geary pro originální platformy a to mi tak nějak stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 psp jsem měl ještě v době kdy byl jen ACID! a portable ops, ani jedno nebavilo :D ale hlavně mi šlo o to ovládání jelikož jsem četl dost nářků jak je to napr. a že je nutnej circle pad ... ale asi ho vezmu a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukash Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Já si demo stáhl a abych pravdu řekl, tak mě vůbec neoslovilo. A to jsem mega fanoušek MGS série. To ovládání, hlavně nátáčení kamery pomocí abxy, mi přijde nešťastné. Plus, Snake Eatera jsem si užil na PS3 a až ho budu chtít hrát znova, pak opět na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.