Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Steam problém

Predator5552

Otázka

Ahoj.

Mám problém s hrama na šlužbě steam.

steam používám již několik let (z donucení)

Mám vlastně 2 problémy.

1) steam po zapnutí (klient v PC) startuje dlouho cca 10 minut. Strašně zatěžuje počítač a prostě hrůza.

To bylo vždy s tímhle sr... mám jen špatné zkušenosti. Jde o to zda stím jde něco dělat? Mám tam aktuálně cca 20 her.

Může být problém tím že se načítájí (kontrolují) tyto hry a proto to tak trvá?

Pokud ano nedovedu si představit jak to vypadá u lidí co mají 40-50 her!!

2) Již několik týdnů nejde spustit pár her. Steam znám a vím že často se hra prostě nedá zapnout. Většinou tento problém trval pár hodin.

Nicméně teď nemůžu zapnout hry, Team Fortress 2, R.U.S.E. , Empire: Total war, Napoleon: Total war.

Vždy to napíše že hra není aktuálně dostupná. Mám poslední verzi steamu.

Po odpojení netu jdou hry až na team Fortress 2 zapnout, ale jedou bez netu. Takže na nic.

ostatní hry jako třeba killing floor, nebo Planetside 2 jdu v pořádku.

Nemá někdo s tímto problémem zkušenosti.

Moc děkuji za radu.

Upraveno uživatelem Predator5552
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ja jsem se Steamem hodne spokojen a nepouzivam ho z donuceni, ale protoze jsem za nej rad a jeho styl distribuce se mi libi a vidim to jako budoucnost.. Kazdopadne k tvym otazkam.

1) bohuzel nevim, jak tvuj problem odstranit (defragmentace disku? Vypnuti antiviru? Vycisteni Windows?) Kazdopadne ja mam na Steamu 140 her a startuje mi sice taky trochu dele, ale rohodne to neni 10 minut.. Ted jsem si to schvalne stopnul a startuje se mi 1 minutu 8 sekund.. Je to samozrejme taky dost hodne (nevim jakemu dalsimu programu to taky tak dlouho trva...) ale neni to 10 minut :)

2) nevim, tenhle problem jsem nikdy nemel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu