Predator5552 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 (upraveno) Ahoj. Mám problém s hrama na šlužbě steam. steam používám již několik let (z donucení) Mám vlastně 2 problémy. 1) steam po zapnutí (klient v PC) startuje dlouho cca 10 minut. Strašně zatěžuje počítač a prostě hrůza. To bylo vždy s tímhle sr... mám jen špatné zkušenosti. Jde o to zda stím jde něco dělat? Mám tam aktuálně cca 20 her. Může být problém tím že se načítájí (kontrolují) tyto hry a proto to tak trvá? Pokud ano nedovedu si představit jak to vypadá u lidí co mají 40-50 her!! 2) Již několik týdnů nejde spustit pár her. Steam znám a vím že často se hra prostě nedá zapnout. Většinou tento problém trval pár hodin. Nicméně teď nemůžu zapnout hry, Team Fortress 2, R.U.S.E. , Empire: Total war, Napoleon: Total war. Vždy to napíše že hra není aktuálně dostupná. Mám poslední verzi steamu. Po odpojení netu jdou hry až na team Fortress 2 zapnout, ale jedou bez netu. Takže na nic. ostatní hry jako třeba killing floor, nebo Planetside 2 jdu v pořádku. Nemá někdo s tímto problémem zkušenosti. Moc děkuji za radu. Upraveno Leden 30, 2013 uživatelem Predator5552 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Ja jsem se Steamem hodne spokojen a nepouzivam ho z donuceni, ale protoze jsem za nej rad a jeho styl distribuce se mi libi a vidim to jako budoucnost.. Kazdopadne k tvym otazkam. 1) bohuzel nevim, jak tvuj problem odstranit (defragmentace disku? Vypnuti antiviru? Vycisteni Windows?) Kazdopadne ja mam na Steamu 140 her a startuje mi sice taky trochu dele, ale rohodne to neni 10 minut.. Ted jsem si to schvalne stopnul a startuje se mi 1 minutu 8 sekund.. Je to samozrejme taky dost hodne (nevim jakemu dalsimu programu to taky tak dlouho trva...) ale neni to 10 minut :) 2) nevim, tenhle problem jsem nikdy nemel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Predator5552
Ahoj.
Mám problém s hrama na šlužbě steam.
steam používám již několik let (z donucení)
Mám vlastně 2 problémy.
1) steam po zapnutí (klient v PC) startuje dlouho cca 10 minut. Strašně zatěžuje počítač a prostě hrůza.
To bylo vždy s tímhle sr... mám jen špatné zkušenosti. Jde o to zda stím jde něco dělat? Mám tam aktuálně cca 20 her.
Může být problém tím že se načítájí (kontrolují) tyto hry a proto to tak trvá?
Pokud ano nedovedu si představit jak to vypadá u lidí co mají 40-50 her!!
2) Již několik týdnů nejde spustit pár her. Steam znám a vím že často se hra prostě nedá zapnout. Většinou tento problém trval pár hodin.
Nicméně teď nemůžu zapnout hry, Team Fortress 2, R.U.S.E. , Empire: Total war, Napoleon: Total war.
Vždy to napíše že hra není aktuálně dostupná. Mám poslední verzi steamu.
Po odpojení netu jdou hry až na team Fortress 2 zapnout, ale jedou bez netu. Takže na nic.
ostatní hry jako třeba killing floor, nebo Planetside 2 jdu v pořádku.
Nemá někdo s tímto problémem zkušenosti.
Moc děkuji za radu.
Upraveno uživatelem Predator5552Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.