aAlofok Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Zná te někdo nějakýho dobrýho flashera z Brna na xbox 360? :) Nějakýho co už máte odszkoušeného. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klas Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Mě dělal flash costha z Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crow1468623434 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 cosťa je nespolehlivej pičus co mu člověk píše a volá aso stokrát a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 E.K.O. Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Já s ním mám teda dobrý zkušenosti. Domlouvali sme se přes mail. Vždycky odpověděl obratem. Musíš brát v potaz taky to, že se asi ten člověk neživí jenom flashováním konzolí.))) Za mě můžu 100% doporučit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aAlofok Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ano komunikace je sním dobrá :) Tak prosím tu nenadávej jo? :) Stačí mu napsat mezi 8:00 - 17:00 a on ti obratem napíše!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crow1468623434 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Na svém názoru trvám. Moje slova jsou jen odrazem jeho chování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
aAlofok
Zná te někdo nějakýho dobrýho flashera z Brna na xbox 360? :) Nějakýho co už máte odszkoušeného. :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.