filram Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Ahoj, mám problém s paměťovou kartou. PSP mi nechce načíst kartu a nevím si s tím rady.. nedávno mi spadlo na zem a od té doby to nejde.. zkoušel jsem tam dávat i jinou kartu ale pořád nic.. Nevíte prosím někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Mám stejný problém, ale když sem paměťovku dával do sd portu v pc, tak mi ji to taky nenačetlo. Zeptej se kámošů co maj psp nebo zajdi někam do elektra a zeptej se, jestli můžeš vyzkoušet paměťovku. Když pude, kup novou Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filram Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Já už si koupil novou ale nejede mi ani ta nová.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Aha, promiň, na mobilu sem ten řádek přehlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Pokud karta jede v PC tak to bude problem ve čtečce v PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filram Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Jo karta je v pořádku.. asi bude problém s té čtečce.. nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MamPandu Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 ---> Servis. Myslím že tohle sám asi neopravíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filram
Ahoj, mám problém s paměťovou kartou. PSP mi nechce načíst kartu a nevím si s tím rady.. nedávno mi spadlo na zem a od té doby to nejde.. zkoušel jsem tam dávat i jinou kartu ale pořád nic.. Nevíte prosím někdo co s tím?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.