filram Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 Ahoj, mám problém s paměťovou kartou. PSP mi nechce načíst kartu a nevím si s tím rady.. nedávno mi spadlo na zem a od té doby to nejde.. zkoušel jsem tam dávat i jinou kartu ale pořád nic.. Nevíte prosím někdo co s tím? Díky Citovat
0 Platfus Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2013 Mám stejný problém, ale když sem paměťovku dával do sd portu v pc, tak mi ji to taky nenačetlo. Zeptej se kámošů co maj psp nebo zajdi někam do elektra a zeptej se, jestli můžeš vyzkoušet paměťovku. Když pude, kup novou Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat
0 filram Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2013 Já už si koupil novou ale nejede mi ani ta nová.. Citovat
0 Platfus Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2013 Aha, promiň, na mobilu sem ten řádek přehlédl. Citovat
0 Pavel-G Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2013 Pokud karta jede v PC tak to bude problem ve čtečce v PSP Citovat
0 filram Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2013 Jo karta je v pořádku.. asi bude problém s té čtečce.. nevíte co s tím ? Citovat
0 MamPandu Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2013 ---> Servis. Myslím že tohle sám asi neopravíš.. Citovat
Otázka
filram
Ahoj, mám problém s paměťovou kartou. PSP mi nechce načíst kartu a nevím si s tím rady.. nedávno mi spadlo na zem a od té doby to nejde.. zkoušel jsem tam dávat i jinou kartu ale pořád nic.. Nevíte prosím někdo co s tím?
Díky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.