Jersey Jazz Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 mám dotaz,jdou posílat peníze na jiný psn učet kdybych třeba někomu chtěl jakoby nabit kredit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 ano jde to pomoci SEN http://www.sonyentertainmentnetwork.com/cz-en/legal/terms-of-service-and-user-agreement/ nebo můžeš to dobít i na online store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 myslel jsem to tak že mam na svojem nějaky zbytek par stovek a chci to poslat ze svojeho na jiny ne přes bankovni učty nebo tak něco ale prostě jen z online učtu na jiny psn sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 tak dalši otazečka,koupili sme mapy do mw3 s vice lidma,jenže ted nastava problem že to jde sdilet jen na dvou ps,nějaka takova chyba nám vyskočila při přihlašeni na třetim ps že to prostě už nejde,nebo je im jiný zpusob?jde tom opravdu sdílet jen na dvou konzolích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Ano jde to jen na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jersey Jazz
mám dotaz,jdou posílat peníze na jiný psn učet kdybych třeba někomu chtěl jakoby nabit kredit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.