nicasil Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Prosím poradí mi nekdo jak z originalu udělat iso?z iso nemám problem předelat na rgh ale z originalu nevím jak udelat funkční iso.dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 jestli to pujde tak jedine s ihas mechanikou. Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicasil Odesláno Únor 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 aha takže v počitaci klasicky nic neudelám?zkousel jsem to pres imgburn a to mi hází že je tam ochrana a bohužel.chci si to zkopirovat a udelat RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Co mas za hry na zkousku? Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicasil Odesláno Únor 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 raymana,brunswik bowling a jeste nejaké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 hele ted jsem na telefonu, a nemam tu prekladac. Takze se nemuzu kouknout na zahranicni fora. Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicasil Odesláno Únor 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 jasne jen jestli se te mužu zeptat od kud přimo ztahujes bud iso nebo rgh ja za z warfor a sharerapidu ale bohužel jsou vetsinou linky mrtvé.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 sem se odkazy davat nesmi ;-) napis pm Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 tak uz jsem na to prisel ;-) na konzoli s rgh ve fsd3 mas ikonku na udelani isa z origo cedecka :-) Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.