vencaflegy Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2013 Zdravím, jakto že mám GTA IV už docela v blízké vzdálenosti rozmazané. Nikde to nejde nastavit. Souvisí to nějak s výkonem a dá se to upravit? předem děkuji za případné odpovědi Citovat
0 Manoust Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2013 Je to proste uz tak blbe udelane nijak to nezmenis. Citovat
0 remarkcz Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2013 Celkově grafika GTA 4 je blbě udělaná..!! :) Citovat
0 vencaflegy Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2013 Já jen doufám že GTA V už bude v pořádku! Citovat
0 remarkcz Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2013 S tím jejich odkládáním doufám že to bude stát zato... ! Citovat
Otázka
vencaflegy
Zdravím, jakto že mám GTA IV už docela v blízké vzdálenosti rozmazané. Nikde to nejde nastavit. Souvisí to nějak s výkonem a dá se to upravit? předem děkuji za případné odpovědi
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.