Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

gta 4

dre.mc

Otázka

zdavím .. mám porblem s gta4 .. vždy když nainstaluju nastavím si rozlišení obrazovky, detailu zkratka vše aby mi hra jela bez problemu tak i přesto se mi divně zasekava, myslím že není problem po strance grafiky ani ramek jelikož rozjíždím hry jako např. Far Cry 3 která mi jede uplně bez problemu.. nevíte někdo co stím ? díky za připadný odpovědi .. 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tento bug je u GTA známy. Rieši ho patch 1.0.4.0., ktorý je zároveň komunitou považovaný za najstabilnejší. Takže si ho stiahni, nainštaluj ho a hra pôjde bez problémov. Ešte je novší 1.0.7.0, ale ten je podľa moderov horší a menej stabilný a preto ho napr. iCEnhancer ani nepodporuje, ale ak chceš, môžeš použiť aj ten, aj keď to neodporúčam.

Odkaz ke komentáři

• 0
díky moc za odpovědí .. moje sestava je proceosr - Intel® Celeron® CPU E3400 2,60 GHz - ram 4gb - grafika ATI Radeon HD 4800 series .. a dál nevim co bych ohledně sestavy vypsal ..

Zostava je slabsia, tak aj vykon v hrach bude nizky. To sa na nedoladenych hrach moze tiez prejavit, aj ked iste znizujes detaily a aj rozlisenie.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu