Milda86 Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Zdravím, mam PS3 slim 12 GB a nejde mi načíst uložená pozice v hře NHL12, při načítání to dojede na 100% hudba v pozadí hraje, ale nic se neděje, nevíte kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leepee Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 taky se mi ti párkrát stalo... a vyřešil sem to tak že jsem zrušil autosavy a ukladam si hru sam... občas se mi sekla i hra jak ty řikáš třeba při střídání ale to vyřešilo odstranění šmouhy na CD :-D ale s tím načítáním to vyřešíš jak sem psal... ps: kdybys chtěl někdy zahrát nebo založit team a hrát budu jen rád najít schopné lidi už je v době 13tky pro me docela problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Měl sem stejnej problém vyřešilo to že sem se začal odpojovat od internetu když sem nehrál online. Je to chyba hry.. Psalo se o tom i na oficiálním foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.