Alfawar Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Zdravím, pokud jsem to pochopil správně tak to emuluje mechaniku u xbox něco jako deamon tools u PC. Moje otázka zní : chápu to dobře ? Vyplatí se to ? A jestly potřebuji mít flash na xboxu aby to fungovalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Googlil jsem to na ceskejch strankach a nic sem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama37 Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Je to něco jako wasabi a to jsem nějakej čas používal a flash nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alfawar Odesláno Únor 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Trošku popis co to vlastně dělá jsem v oboru flasche a celkově xboxu noob :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama37 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Tak v podstatě hry máš na externím HDD a spouštíš je přímo z dashboardu jenom u wasabi jsem si musel nechat vyčíst CPU key ale nevim jak je to u tohohle. Koukni na nějaký videa tam se toho dozvíš víc já už si moc nepamatuju jak to funguje měl jsem to asi měsíc a pak jsem si nechal udělat RGH. Dyštak koukni se je to tu docela dobře popsaný i s videama http://share-forum.net/index.php/topic,492.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alfawar
Zdravím, pokud jsem to pochopil správně tak to emuluje mechaniku u xbox něco jako deamon tools u PC. Moje otázka zní : chápu to dobře ? Vyplatí se to ? A jestly potřebuji mít flash na xboxu aby to fungovalo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.