Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kritika webu o PS4

Jarisak

Recommended Posts

Zdravím,

rád bych poprosil o kritku webu o PlayStationu 4 - http://www.ips4.cz, případně bych byl rád i za rady a tipy. Zatím je vše ve fázi tvorby, forum je provizorní a přemýšlím, že ho vypustím, jinak je chystán bazar, něco jako gamebazar.cz, ale to je pouze v plánech, zatím. A hosting se samozřejmě chystám už brzo koupit placený.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A podle mě je to téma pro Wordpress hrozně tmavé, chce to nějaké "barvičky", nebo hezčeji vystilizovat, ty štítky se tam taky moc nehodí.Wordpress je dobrý red.systém na takový web, ale téma bych dal jiné a hlavně jiné rozpoložení webu.Podívej se na konzolistu, tam je design moc pěkný :).

Odkaz ke komentáři

jestli chceš opravdu poradit dej si to na forko jakpsatweb.cz, barevně to máš akorát v jednoduchosti je krása hlavně si tam nestrkej takové ty fosfórové barvy, nebylo by od věci kdyby u článku nebylo psané že je to od admina ale od třeba jariska nebo "Jana Nováka", a ten eshop zatím schovej dokud nebude funkční, nevypadá to dobře. Hele a nebyla by nějaká jiná adresa jak iPS4? smrdí to jabkem.

Hodně štěstí

Odkaz ke komentáři

zurik007: dík, není to moc o šikovnosti, zas tak složitý to nebylo a znám spoustu daleko šikovnějších lidí v tomhle

Hool23: o těch barvách něják přemejšlim, ale nechci mít žádný šílenosti a chtěl bych to mít víceméně v tomhle stylu, jinak s tim blogem jsi mě docela zarazil, všiml jsi si toho horního menu?

seth123: Mě spíš zajímá jak to vnímaj hráči, ze stylu psaní článků a vzhledu, přehlednost, případně co doplnit, ale rozhodně to není špatnej nápad, dík. To s tim adminem něják vymyslim, taky se mi to úplně nelíbí, díky za upozornění a připomenutí. A doména ps4.cz je zabraná a fakt za ní nemůžu zaplatit 40 000, takže jsem se rozhodl pro tohle řešení, který není přehnaně dlouhý a používá se celkem často (idnes, ihned,...).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu