Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

rád bych poprosil o kritku webu o PlayStationu 4 - http://www.ips4.cz, případně bych byl rád i za rady a tipy. Zatím je vše ve fázi tvorby, forum je provizorní a přemýšlím, že ho vypustím, jinak je chystán bazar, něco jako gamebazar.cz, ale to je pouze v plánech, zatím. A hosting se samozřejmě chystám už brzo koupit placený.

Díky.

Odesláno

jestli chceš opravdu poradit dej si to na forko jakpsatweb.cz, barevně to máš akorát v jednoduchosti je krása hlavně si tam nestrkej takové ty fosfórové barvy, nebylo by od věci kdyby u článku nebylo psané že je to od admina ale od třeba jariska nebo "Jana Nováka", a ten eshop zatím schovej dokud nebude funkční, nevypadá to dobře. Hele a nebyla by nějaká jiná adresa jak iPS4? smrdí to jabkem.

Hodně štěstí

Odesláno

zurik007: dík, není to moc o šikovnosti, zas tak složitý to nebylo a znám spoustu daleko šikovnějších lidí v tomhle

Hool23: o těch barvách něják přemejšlim, ale nechci mít žádný šílenosti a chtěl bych to mít víceméně v tomhle stylu, jinak s tim blogem jsi mě docela zarazil, všiml jsi si toho horního menu?

seth123: Mě spíš zajímá jak to vnímaj hráči, ze stylu psaní článků a vzhledu, přehlednost, případně co doplnit, ale rozhodně to není špatnej nápad, dík. To s tim adminem něják vymyslim, taky se mi to úplně nelíbí, díky za upozornění a připomenutí. A doména ps4.cz je zabraná a fakt za ní nemůžu zaplatit 40 000, takže jsem se rozhodl pro tohle řešení, který není přehnaně dlouhý a používá se celkem často (idnes, ihned,...).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu