fracture Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Zdravím mám hru Ps3 Dishonored v EN verzi, nevíte kde stahnout CZ titulky, a kam je do hry skopirovat.Prosím poraďte, hru jsem dohrál ale bez češtiny to není ono.Všude jsou ke stažení Cz titulky jen na Xbox a nebo PC ale na PS3 nic!!!! Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Tady se podivej : http://www.ps3haxcz.com/viewforum.php?f=33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fracture Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 diky moc fachá to skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fracture
Zdravím
mám hru Ps3 Dishonored v EN verzi, nevíte kde stahnout CZ titulky, a kam je do hry skopirovat.Prosím poraďte, hru jsem dohrál ale bez češtiny to není ono.Všude jsou ke stažení Cz titulky jen na Xbox a nebo PC ale na PS3 nic!!!!
Předem díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.