silver Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Čus dostal sem k vánocům ntb a před 15 minutam mi naběhla modr obrazovka smrti s timto textem : "driver irql less or equal" a od te doby se mi to duelalo už 3x...jedu windows 8 a vubec si nevim rady.. [h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Čau , a co na to říká strejda Google ...http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=102082&p=774674... Tady píší že chyba muže být od ovladače až po HW ... Takže se zkus mrknout který ovladač jsi Updatoval a pokus se nahrát původní verzy .... Jinak google toho napíše hodně a zrovna tahle chyba moc konkrétní není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 strejda google mi moc neřekl... podle mě to dělá skype je to možný? dal sem ho aktualizovat a dy tý doby mi připadá ež když to zapnu tak se to udělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Skuz a uvidíš za smazání a reistal nic nedáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 100% to dělá ten po.sr*nej skype...ted mi to 2 dny nedělalo vymazal sem to , znova nainstaloval a hned po startu a prihlaseni mi to spadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Tak vidíš, neinstaluj Skype, nejspíše špatná podpora. Pokud se chyba bude opakovat i bez Skype bude chyba na straně ovladačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.