maxikp Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Ahoj přemýšlím o koupi XBOXu 4Gb SLIM. Chtěl bych si nechat udělat FLASH, ale zárověn bych rád využíval LIVE GOLD. Hlavně tedy IE a YT. Jak je to s BANem je to bezpečné nebo to s FLASHem vůbec nejde?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steklin87 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Ahoj, flash Xka jsem si nechal udělat hned po jeho koupi (cca 2 roky) a od té doby hraji na Live-ku (Fifa, Forza) a žádnej problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasheg Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Ahoj, flash Xka jsem si nechal udělat hned po jeho koupi (cca 2 roky) a od té doby hraji na Live-ku (Fifa, Forza) a žádnej problém.... A jaky mas FW? Mam LT+ v1.1. Muzu tedy na Live? Myslel jsem, ze je nutny novy DB, ktery zaroven vymaze flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiba CZE Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Já mám ten poslední flash(tuším LT 3.0), nejnovější DB, hry nehraju před vydáním, každou hru než vypálím projedu v ABGX, pálím to na ihas mechanice a jede vše jak má. Taky dávám po live fifu a cod bo2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steklin87 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Úplný souhlas s dj.xs. 2 vasheg: není mi ale úplně jasný, jak s tímhle flashem (1.1) rozjedeš nový hry, který jsou už ve formátu XGD3. Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Steklin87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maxikp
Ahoj přemýšlím o koupi XBOXu 4Gb SLIM. Chtěl bych si nechat udělat FLASH, ale zárověn bych rád využíval LIVE GOLD. Hlavně tedy IE a YT. Jak je to s BANem je to bezpečné nebo to s FLASHem vůbec nejde?:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.