maxikp Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2013 Ahoj přemýšlím o koupi XBOXu 4Gb SLIM. Chtěl bych si nechat udělat FLASH, ale zárověn bych rád využíval LIVE GOLD. Hlavně tedy IE a YT. Jak je to s BANem je to bezpečné nebo to s FLASHem vůbec nejde?:wohow: Citovat
0 Steklin87 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Ahoj, flash Xka jsem si nechal udělat hned po jeho koupi (cca 2 roky) a od té doby hraji na Live-ku (Fifa, Forza) a žádnej problém.... Citovat
0 vasheg Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Ahoj, flash Xka jsem si nechal udělat hned po jeho koupi (cca 2 roky) a od té doby hraji na Live-ku (Fifa, Forza) a žádnej problém.... A jaky mas FW? Mam LT+ v1.1. Muzu tedy na Live? Myslel jsem, ze je nutny novy DB, ktery zaroven vymaze flash... Citovat
0 Tiba CZE Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Já mám ten poslední flash(tuším LT 3.0), nejnovější DB, hry nehraju před vydáním, každou hru než vypálím projedu v ABGX, pálím to na ihas mechanice a jede vše jak má. Taky dávám po live fifu a cod bo2. Citovat
0 Steklin87 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Úplný souhlas s dj.xs. 2 vasheg: není mi ale úplně jasný, jak s tímhle flashem (1.1) rozjedeš nový hry, který jsou už ve formátu XGD3. Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Steklin87 Citovat
Otázka
maxikp
Ahoj přemýšlím o koupi XBOXu 4Gb SLIM. Chtěl bych si nechat udělat FLASH, ale zárověn bych rád využíval LIVE GOLD. Hlavně tedy IE a YT. Jak je to s BANem je to bezpečné nebo to s FLASHem vůbec nejde?:wohow:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.