xDante1986 Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Jednoznačně: PRODEJHER.CZ a řeknu vám proč Pro mě je tato odpověď jasná. Ti, kteří mě znají ví, že mám několik konzolí a hodně příslušenstvít objednával jsem z několik desítek e-shopů od konzolí po drobnůstky, a všude bych shodnotil vcelku kladně, až na jeden eshop. Tím eshopem je prodejher.cz a pokud nechcete být hloupý a naivní raději tam nekupujte. Když jsem poprvé objednával PSP, které jsem už díky bohu prodal a pořídil nové, tak jsem narazil na vcelku nízké ceny PSP gigapacku a objednal si ho. Když mi po týdnu dorazilo byl jsem nadšený. V té době cca půl roku jsem objevil toto forum, kde jsem se dozvěděl spoustu věcí a také to že ty bílé tečky které jsem měl na displeji svého psp jsou tzv. Death pixely, také jsem se dozvěděl o testu karty a tom jestli je nebo není FAKE. Samozřejmě, že byla...takže ihned po tomto zjištění ....5 death pixelů a Fake karta jsem přes email kontaktoval prodejher.cz a dožadoval se vysvětlení...jediné co mi bylo napsáno je že o takové zákazníky nestojí a od té doby mám na jejich stránky uvalen IP Ban. Dále bych chtěl podotknout že gigapack který mi přišel, tak přišel v krabici od Value Packu a to Value Pack bylo přelepeno tištěnou nálepkou Giga Pack (fotku můžu dodat). Závěrem bych chtěl říci, že jsem se setkal za toho půl roku tady na foru minimálně s 10 lidmi, kteří byli tímto e-shopem doslovana obelháni a okradeni a taktéž je IP ban neminul a proto pokud nechcete abyste podobné problémy museli řešit, tak na těchto stránkách nenakupujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 To já zas kdysi nakoupil Value Pack s 2 GB kartou v netovém/kamenném obchodě. Karta samozřejmě fake, PSP z japonské série, bez demo disku, bez hadříku na displej, český manuál vypálený na cd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 no pokud je to nějaký kamenný obchod co má nějaký soukromníček je to něco jiného....ale nedovedu si to představit u velkých e shopů jako prodejher.cz tohle jednání bylo to nejhoríš co jsem zažil a 5DP při koupi....uznejte docela dost....navíc dovolit si poslat přelepenou krabici....tohle by si playcentrum.cz nikdy nedovolil a jak říkám, nakupoval jsem v dosti obchodech...některé lepší některé horší, ale tohle bylo opravdu moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 a jaky e-shopy doporucujes?!?!!??! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 filip ja treba soan playcentrum a gamehouse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 playcentrum.cz je super ceny nejsou nejnižší ale dobré a mají kvalitní servis, hodně ale fakt hodně jsem byl spokojen s e-shopy z mostu www.tambazaar.cz kde se prodává hodně i bazarové věci včetně her....vždy rozepsané pokud je hra bez manuálu....nebo jiný problém, ceny jsou superní a dvd disky použité čistí takže jsou v bezvadném stavu, dále je taky super www.shop.datt.cz se kterým jsem byl také nadmíru spokojen, když se objevil s něčím problém zavolali mi omluvili se a já si třeba vybral jinou hru a jednou dokonce dostal slevu. Poslední dobou odebírám pokud se jedná o konzole z www.hrajte.cz Edit: ještě k www.tambazaar.cz při objednávce nad 2000 se neplatí za poštovné a po tuším dvou odběrech jsem požádal jestli by mi hry mohli odkládat a vyhověli mi ...vždy jsem počkal že sem měl víc her a pak je koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 souhlasím prodejher.cz je nejhorší... mám tam taky ban na ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 To já sem rád že sem od nich ni neobjednal.. mě dali ban na IP za to že jak tam maj novinky tak sem napsal do komntáře že je to asi půl roku starý a ban.. :roll: Prostě je taky nemám rád :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 myslim ze tech IP banu ma dost lidi, ja nic nekupoval ani sem na te strance nikdy nebyl a mam ban, asi maj velky zajem o zakazniky :cheesygrin: To hrajte.cz se mi zda dost drahy. PS3 tam maj za 15100 a na playcentrum za 11000, pomerne velkej rozdil :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 no já jsem ho dostal za to že jsem si tam objednal psp s 1.50 nakonec jsem si to rozmyslel a zrušil to (nastěstí)řekl jsem kvuli tomu že mi neodpovídají na maili což byla taky pravda potom mi normálně napsaly že už ho mají na skladě že mi ho pošlou a ja jsem napsal že jsem to přece zrušil a ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 v pripade Dante1986 bych to resil pres ČOI ... kdyz ti daji fake kartu tak to uz je moc!! byt tebou tak to resim dal ... akorad jak se divam tak to uz bylo davno takze to uz asi nic. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Tak se dívám že na www.prodejher.cz se naučily dávat ban tak ho furt dávaj :-DJinak pro mě byl nejhorší obchod neni to až zas tak jen E-Shop je to obchod MIRONET,pravda je to proslulá firma co má dobrý ceny a vše dojde rychle,ale to co jsem zažil u reklamace mě doslova namíchlo a odnich bych si nikdy už nic nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Nevím co mate proti prodejher, protože skoro všechny karty od Sony jsou fake a vůbec nezáleží na obchodu. Já jsem si koupil svoji kartu z czechcomputers.cz a taky byla fake. Z prodejher jsem si koupil originálku + kryt na psp a neměl jsem vůbec žádný problém. Myslím si, že to s tím pomlouváním trošku přeháníte, nebo si myslíte, že prodejher si vyrábí karty doma samo? xD P.S: Jestli nechápete, že fake karty jsou problémem Sony a né e-shopu, tak vás upřímně lituju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Nevím co mate proti prodejher, protože skoro všechny karty od Sony jsou fake a vůbec nezáleží na obchodu. Já jsem si koupil svoji kartu z czechcomputers.cz a taky byla fake. Z prodejher jsem si koupil originálku + kryt na psp a neměl jsem vůbec žádný problém. Myslím si, že to s tím pomlouváním trošku přeháníte, nebo si myslíte, že prodejher si vyrábí karty doma samo? xD jenže tohle nejsou zdaleka jediný lidi co si stěžujou,hodně lidí s nima má problémy a oni vždycky reagujou okamžitým banem,to je prostě příšerný jednání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Sc4recr0w Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 No chtel bych videt fotku protoze kamos si tam take koupil na prodejhry a taky neni spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 v pripade Dante1986 bych to resil pres ČOI ... kdyz ti daji fake kartu tak to uz je moc!! byt tebou tak to resim dal ...akorad jak se divam tak to uz bylo davno takze to uz asi nic. .. jj je to už dýl mám nové psp no fake karta a bílé psp bez jediného DP a jsem spokojený člověk To fenix: přečti si co jsem psal samo o kartu jako takovou bych se nestarala si, ale poslali mi PSP s 5 death pixely a to jednání..... To thomass: no budu muset je tam seřvat :D už je znám osobně z www.hrajte.cz a maj to nové stránky, pravděpodobně bez aktualizace bo ty ceny jsi měl pravdu že jsou třeba u toho pS3 nadnesené hlavně spíš neaktuální :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 já mám špatný zkušeností s gamestation-kvůli nim sem byl na finančním úřadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 ale s prodejher.cz je to jasny.. to uz se tu resilo tolikrat! kazdopadne, pokud je chces potopit, pak prodejher.cz zvyrazni z toho textu v prvnim prispevku, protoze je strasne dlouhy a ne kazdy si to bude cist, tak jestli na nej chces upozornit, tak to ztucni a udelej vetsi (jen to prodejher.cz) aby nekdo kliknul a hned vedel.. ... navic je prodejher.cz doporucovanej v topicu pro zacatecniky, to by si tekken take mohl odpustit a smazat ho z toho topicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Co se tíče doporučení www.tambazaar.cz tak nemužu neš souhlasit.Je to fakt dobrej obchod,doporučuju :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 a jaky e-shopy doporucujes?!?!!??! alza a mironet s oběma mám vejmi dobré zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 alza a mironet s oběma mám vejmi dobré zkušenosti Mironet :-DNIkdy v životě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 já si odtamtud nedávno koupil psp slim piano black ... věděl jsem že to je shit e-shop...ale řekl jsem si že to risknu že nebudu čekat na playcentrum:D a nebudu muset to reklamovat...a je to zatím v pohodě... poslaly mi taku velkou krabicu a v ní menší krabice s psp...:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Mironet :-DNIkdy v životě. proč nikdy v životě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 poslat PSP s 5 death pixely a to jednáním bych je nakopal do řiti to už je moc a ty fake karty to už je taky wrchol wí otom sony wubec? nebo už takhle podwáděj?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@vid Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 (upraveno) -------------------- Upraveno Srpen 21, 2015 uživatelem D@vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.