Kodlos Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Chtel bych poradit a znat par nazoru jakej tenis si koupit na ps3?Chtel bych si koupit tenis ale nevim jakej je lepsi tak prosim poradte..jde mi hlavne jestli je mozny hrat online?diky moc za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leepee Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Virtua Tennis 4 mám a je super.. pravda s TOPSPINEM nemam zkušenost ale virtua jde hrát po multi po netu krásně no problemo trochu je nuda sigleplayer v podobe deskove hry a ty máš tahy a projíždíš mapu s turnajema (ale hrajes jen jednu sezonu což me dost nas....). + Virtuu si zahrajes si skrz MOVE pokud mas a to je taky docela prdel.. Takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 za mě můžu zase doporučit TOP SPIN 4,je takovej víc realistickej,Virtua je spíš arkáda.Mulťák funguje squěle :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.