Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aliens: Colonial Marines

Kangaroo66

Recommended Posts

Tak co tesite se na tuhle hru?

Ja Alien univerzum miluju, mam doma filmy i komiksy.

Vypada to, ze hlavne coop bude super. Neni nad to, dat si kampan s kamaradem. Hra podporuje system link, takze i majitele BAN konzoli, nebo ti co nemohou na Xlive si to uziji. Coop bude mit i specialni mise, ve kterych se budou plnit specialni ukoly viz video

Info zde

Core Features

Local Co-Oplocal_icon.png2 PlayersOnline Co-Oponline_icon.png4 PlayersLocal + Online Playlocal_online_icon.pngNot SupportedLAN Play or System Linksyslink_icon.png4 Players

Co-Op Extras

• Co-Op Campaign
  • Drop In/Drop Out
  • Splitscreen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já se těšim moc už asi 5 let :cheesygrin: Jinak to momentálně sosám,tak se těšim na večer až to zkusim

Edit : Podle zahraničních magazínů,je ale UI na hodně mizerné úrovni a grafika je taky nic moc tak uvidíme.. Já se těšim na příběh a atmosféru a taky na kampaň ve splitscreenu...

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

Jaj, vždyť v tom videu střílí od pasu na 30 metrů i mezi své, to se tam nemusí mířit nebo co? :)

Doufejme že jo !

U videa je psáno Coop survival - takže multiplayerovy mod,podle mne se to pude dát nastavit...

Odkaz ke komentáři

No takže intro pěkny,ma to atmosféru..Grafika je trošku hranatější než jsem čekal,ale zaujal mne pohyb postavy..Takovej hodně realistickej,připomnělo mi to Fear2 kde se postava pohybovala podobně a je to taky hezky plynuly... nevim jestli to ma bejt v 60 fps ale určitě je to víc než 30 řekl bych....

Odkaz ke komentáři

Taky stahuji na console-power, z torrentu mi to jelo hrozně pomalu (překvapivě) :D

Teď stahuji cca 2,30MB/sec, ale nevím jestli se k tomu ještě dneska dostanu. Kdyžtak hodťe někdo dojmy. :)

Super hudba.... Použitá přímo z filmu,ted jsem zabil prvního aliena tak uvidíme dál...

EDIT : Tak to asi bude pěkně zabugovany.... vojak co mě doprovazi ted mluvil do vysílačky, a hlas nikde..Ticho jako v hrobě a pusu se mu ani nehla :-(

Jinak Vetřelci na vas fakt nabihají - par ran a je hotovo... hraju na uroven soldier ale asi to zvednu pokud to půjde

Odkaz ke komentáři

Na hru jsem se docela tesil. Ale tohle mi zkazilo hrani :D Grafika nic moc a hratelnost me taky moc nezaujala. Skoda. Jeste ze vysel ten Dead Space 3 :D

Souhlasim s tebou,já jsem byl k poslednímu Dead Space strašně zkeptickej... a bylo to nejmilejší překvapení za posledních 6 měsíců.Na tohle čekám 5 let,a stojí to za prd... Tolik let to dělali a takhle to dojebali... Sega u mne zkončila..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu