Kangaroo66 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Tak co tesite se na tuhle hru? Ja Alien univerzum miluju, mam doma filmy i komiksy. Vypada to, ze hlavne coop bude super. Neni nad to, dat si kampan s kamaradem. Hra podporuje system link, takze i majitele BAN konzoli, nebo ti co nemohou na Xlive si to uziji. Coop bude mit i specialni mise, ve kterych se budou plnit specialni ukoly viz video Info zde Core Features Local Co-Op2 PlayersOnline Co-Op4 PlayersLocal + Online PlayNot SupportedLAN Play or System Link4 Players Co-Op Extras Co-Op Campaign Drop In/Drop Out Splitscreen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Já se těšim moc už asi 5 let :cheesygrin: Jinak to momentálně sosám,tak se těšim na večer až to zkusim Edit : Podle zahraničních magazínů,je ale UI na hodně mizerné úrovni a grafika je taky nic moc tak uvidíme.. Já se těšim na příběh a atmosféru a taky na kampaň ve splitscreenu... Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macikcz Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Jaj, vždyť v tom videu střílí od pasu na 30 metrů i mezi své, to se tam nemusí mířit nebo co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Jaj, vždyť v tom videu střílí od pasu na 30 metrů i mezi své, to se tam nemusí mířit nebo co? :) Doufejme že jo ! U videa je psáno Coop survival - takže multiplayerovy mod,podle mne se to pude dát nastavit... Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Sakra, odkud sosas? :) Chciiii :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Sakra, odkud sosas? :) Chciiii :wohow: Z x360iso ... Přes server Putlocker - na free mi to jede 2,5 - 3,5 Mb/s .. Už to extrahuju EDIT : Jinak už je to na console-power Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Diky, uz taky jedu. Hod se kdyztak pak nejaky rychly dojmy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 No takže intro pěkny,ma to atmosféru..Grafika je trošku hranatější než jsem čekal,ale zaujal mne pohyb postavy..Takovej hodně realistickej,připomnělo mi to Fear2 kde se postava pohybovala podobně a je to taky hezky plynuly... nevim jestli to ma bejt v 60 fps ale určitě je to víc než 30 řekl bych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Taky stahuji na console-power, z torrentu mi to jelo hrozně pomalu (překvapivě) :D Teď stahuji cca 2,30MB/sec, ale nevím jestli se k tomu ještě dneska dostanu. Kdyžtak hodťe někdo dojmy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Taky stahuji na console-power, z torrentu mi to jelo hrozně pomalu (překvapivě) :DTeď stahuji cca 2,30MB/sec, ale nevím jestli se k tomu ještě dneska dostanu. Kdyžtak hodťe někdo dojmy. :) Super hudba.... Použitá přímo z filmu,ted jsem zabil prvního aliena tak uvidíme dál... EDIT : Tak to asi bude pěkně zabugovany.... vojak co mě doprovazi ted mluvil do vysílačky, a hlas nikde..Ticho jako v hrobě a pusu se mu ani nehla :-( Jinak Vetřelci na vas fakt nabihají - par ran a je hotovo... hraju na uroven soldier ale asi to zvednu pokud to půjde Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Napiště mi prosím někdo,komunikuje s Vámi voják se kterým začínáte hru? Já si tady s nim hraju na tichou poštu,je to divny a nejspíš to bude chyba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Mam stejny problem je to divne ticho jak v hrobe no. Ani vlastni kroky neslysim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Jde o to že voják mam ruku na uchu k vysilačce a nic,ani drzka se mu nehne... a tak porad dal a dal....bug za bugem - vojak se sekne v mistnosti a nic nedela atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 No me spis jde o to ze to postrada dialogy nebo aspon hlesnuti vojaka jak na nej skoci alien ale nic se nedejebud spatny release a nebo je to opravdu srackove udelano. Jak to mas udelano? Pres ISO2God? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Mam to pres x360manager,problem naprosto stejnej... srackovej release nevim,zatim jsem se s takovouhle velkou chybou nesetkal.... Kdy má hra vyjít v usa ? tohle je ntsc verze,ze by mohl bejt nějakej update ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Na hru jsem se docela tesil. Ale tohle mi zkazilo hrani :D Grafika nic moc a hratelnost me taky moc nezaujala. Skoda. Jeste ze vysel ten Dead Space 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Na hru jsem se docela tesil. Ale tohle mi zkazilo hrani :D Grafika nic moc a hratelnost me taky moc nezaujala. Skoda. Jeste ze vysel ten Dead Space 3 :D Souhlasim s tebou,já jsem byl k poslednímu Dead Space strašně zkeptickej... a bylo to nejmilejší překvapení za posledních 6 měsíců.Na tohle čekám 5 let,a stojí to za prd... Tolik let to dělali a takhle to dojebali... Sega u mne zkončila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 jakoze uz ji nikdy neukradnes zadnou hru..? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 No uvidime jakna tom budou kolegove co to zkusi ale zatim nemam moc naladu to hrat snad to nejak opravi nebo neco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) jakoze uz ji nikdy neukradnes zadnou hru..? :) Takhle špatnou určitě ne :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Tim - ja to asi taky balim... krasne mi to zkazilo naladu Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Tak už je venku i pal verze multi 7- Limited edition . Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 No zkusim to sosnout z torentu. Uvidime mozna bude zmena mozna ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 No zkusim to sosnout z torentu. Uvidime mozna bude zmena mozna ne ok dej pak vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Nevěřím, že by COMPLEX vydala nuked. RGHáci - převeďte na ISO2GOD a spustit v nxe (normál dash), možná to blbne kvůli FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Nevěřím, že by COMPLEX vydala nuked.RGHáci - převeďte na ISO2GOD a spustit v nxe (normál dash), možná to blbne kvůli FSD Jenže mě se to v normal dashi vůbec nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.