Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak co tesite se na tuhle hru?

Ja Alien univerzum miluju, mam doma filmy i komiksy.

Vypada to, ze hlavne coop bude super. Neni nad to, dat si kampan s kamaradem. Hra podporuje system link, takze i majitele BAN konzoli, nebo ti co nemohou na Xlive si to uziji. Coop bude mit i specialni mise, ve kterych se budou plnit specialni ukoly viz video

Info zde

Core Features

Local Co-Oplocal_icon.png2 PlayersOnline Co-Oponline_icon.png4 PlayersLocal + Online Playlocal_online_icon.pngNot SupportedLAN Play or System Linksyslink_icon.png4 Players

Co-Op Extras

• Co-Op Campaign
  • Drop In/Drop Out
  • Splitscreen

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Já se těšim moc už asi 5 let :cheesygrin: Jinak to momentálně sosám,tak se těšim na večer až to zkusim

Edit : Podle zahraničních magazínů,je ale UI na hodně mizerné úrovni a grafika je taky nic moc tak uvidíme.. Já se těšim na příběh a atmosféru a taky na kampaň ve splitscreenu...

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno (upraveno)
Taky stahuji na console-power, z torrentu mi to jelo hrozně pomalu (překvapivě) :D

Teď stahuji cca 2,30MB/sec, ale nevím jestli se k tomu ještě dneska dostanu. Kdyžtak hodťe někdo dojmy. :)

Super hudba.... Použitá přímo z filmu,ted jsem zabil prvního aliena tak uvidíme dál...

EDIT : Tak to asi bude pěkně zabugovany.... vojak co mě doprovazi ted mluvil do vysílačky, a hlas nikde..Ticho jako v hrobě a pusu se mu ani nehla :-(

Jinak Vetřelci na vas fakt nabihají - par ran a je hotovo... hraju na uroven soldier ale asi to zvednu pokud to půjde

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno
Na hru jsem se docela tesil. Ale tohle mi zkazilo hrani :D Grafika nic moc a hratelnost me taky moc nezaujala. Skoda. Jeste ze vysel ten Dead Space 3 :D

Souhlasim s tebou,já jsem byl k poslednímu Dead Space strašně zkeptickej... a bylo to nejmilejší překvapení za posledních 6 měsíců.Na tohle čekám 5 let,a stojí to za prd... Tolik let to dělali a takhle to dojebali... Sega u mne zkončila..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu