Number_x Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 zdar trochu mě zradila konzole když instaluju z 1,5 na 3,4 tak všechno good ale naskočí to modrý okno s těma kecama,to se po chvilce sekne a psp se vypne zapnu,nastavim čas atd,,(předchodí instala ce povedly i japonsky,a to sami od sebe) ale když chci pustit game tak nic,černo zásek,konec jak na to? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 dej tam 3.52M33-4 muze to bejt nakej Bug.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 nepomáhá nic ať tam hodim jakejkoliv fw,tak ta instalace prostě neproběhne úplně do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 kdyz chces spustit game.. jako myslis ISO? A homebrew funguje? Pokud ano, tak neni co resit -> Pandora! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 A nemáš nějkou aplikaci (pokaženou) ve složce GAME která ti vždycky to psp sekne? Mě se to stávalo když jsem chodil do PHOTO, měl jsem tam ten HEN-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Listopad 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Nevim čim to je,homebrew sem nezkoušel ale jde o to že 1,5 se naistaluje všehno o.k,nahraju novej fw,instalace dobrý,restart,ale teď naskočí modrý okno s kecama,zásek,znova to pustim teprv se to zeptá na jakyk čas atd... ale nejde spustit žádná hra (přitom je v sytému už hlášenej např. fw 3.40) myslel jsem že když přeinstaluješ systém tak to smaže všechny předchozí chyby atd.. nevim díky a poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 zkus restore default settings jestli si nezkusil ještě nebo v recovery v advanced připoj flash1 k usb a smaž soubor config.se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 12, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Naformatuj kartu v psp , je mozny ze tam nemas vytvoreny slozky GAME150 a GAME340 , proto to mrzne pri vstupu do game Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Naformatuj kartu v psp , je mozny ze tam nemas vytvoreny slozky GAME150 a GAME340 , proto to mrzne pri vstupu do game i kdyby neměl složu game tak mu jít iso hry musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 12, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 ne nejdou , protoze se do game memory stick nedostane :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 vono to mozna neni zasek pri te modre obrazovce nepotvrdoval sto nahodou X protoze se to musi potvrdit koleckem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Listopad 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 1. se na kartu normálně dostanu (nevim kde se objevilo že ne) ale jak spustim hru černo-zásek 2. formátoval jsem kartu jak v pc tak v konzoly,restore settings sem dával,ale všechno marný zkusim teda smazat config Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Listopad 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 tak hry už šlapou ale problém je že při každym zapnutí psp naskočí ta modrá obrazovka a zase zásek. atd :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 tak hry už šlapouale problém je že při každym zapnutí psp naskočí ta modrá obrazovka a zase zásek. atd :( tenhle problém měl muda,zkus se ho zeptat myslim že to pak nějak vyřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 jeste zkus nainstalovat 3.52 M33 -4 a pak v recovery dat format flash1, divil by ses jak hodne to pomaha, pak bych jeste zkusil pandoru ktera flash0 kompletne preformatuje.. zkousel jsi jeste KeyCleaner apod?!!! To by mohlo pomoci! Muzes mit vadne idStorage!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Number_x
zdar
trochu mě zradila konzole
když instaluju z 1,5 na 3,4 tak všechno good ale naskočí to modrý okno s těma kecama,to se po chvilce sekne a psp se vypne
zapnu,nastavim čas atd,,(předchodí instala ce povedly i japonsky,a to sami od sebe) ale když chci pustit game tak nic,černo zásek,konec
jak na to?
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts