Blooman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Zdravím, Po přídaní RAMek do PC je můj počítač ani nenajde. Počítač sem formátoval a reinstaloval. Nic. Nevíte co s tím? Zakadní Deska: Asus M2N-E HDD: Seagate Barracuda 7200.12 320GB + Western digital Caviar Blue 500GB Proc: AMD Athlon 64 X2 DC 6400+ 3.21ghz RAM: 2GB a dokoupil sem 2gb které to nepřeřte Grafika: ASUS EAH4870 DK/HTDI/1GD5 Nepotřebuju vědět jak moc je muj pc k ničemu, potřebuju vědět co s těma ramkama, Díky,Bloo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Máš 32-bit, nebo 64-bitový systém? Tohle je základní věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Jaky ramky sis koupil ? do tve zakladni desky jde dat max 8 gb ram a musi byt DDR2 800/667/533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Únor 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Někde sem slyšel, že pokud se dá ramka do slotu opačně a PC se následně spustí, už je nepoužitelná. je to pravda? To je můj stávající problem. Ramky by na mém pc měli fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 pamet nemuzes dat do slotu opacne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 pamet nemuzes dat do slotu opacne... Všechno jde když se chce :D btw. Bylo by dobré sem napsat co je to za značku a jakou má frekvenci + samozřejmě i ta původní ram. Měl jsem podobný problém, měl jsem 800Mhz a přidal 667Mhz a PC neustále padal (blue screen), tak jsem si pohrál s umístěním ve slotu a přestalo to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Únor 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Takle to řeknu, v pc sem měl 2gb a 2gb ramky. Pc sem omylem zapnul když jedna nebyla plně zasazená a ted když jí tam zasadim tak jí to nepřečte. Mužu uvažovat o tom že ještě někdy bude fungovat? Zachvíli napíšu ostatní, zatim potřebuju jen vědět tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Toto je aka super "Mystika"... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 pokud jsi pamet nemel zasunutou uplne a mezitim jsi zapl pc, je mozne ze jsi ji odpalil. Nechapu kdyz se nekdo stoura v elektronice tak to dela pod napetim, to je prece zasadni vec ne? Taky nestrcim prst do hlavy valcu a neotocim klicem. :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Zdravím,
Po přídaní RAMek do PC je můj počítač ani nenajde.
Počítač sem formátoval a reinstaloval. Nic.
Nevíte co s tím?
Zakadní Deska: Asus M2N-E
HDD: Seagate Barracuda 7200.12 320GB
+ Western digital Caviar Blue 500GB
Proc: AMD Athlon 64 X2 DC 6400+ 3.21ghz
RAM: 2GB a dokoupil sem 2gb které to nepřeřte
Grafika: ASUS EAH4870 DK/HTDI/1GD5
Nepotřebuju vědět jak moc je muj pc k ničemu, potřebuju vědět co s těma ramkama,
Díky,Bloo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.