pokes16 Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Takže pořídil jsem si wifinu na celý barák a tu mám normálně nastavenou a při připojení dojdu k tomuhle: Sign in to PLAYSTATIONrNetwork. Sign-In ID (Email Address): .............................................. Password .............................................. _ Save Password sign IN Máte s tím někdo skušenosti co tam napsat???nevím co tam napsat...pls poradte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Tak rekni co natom nechapes :dozey: Napis tam svuj email a heslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 nebo tam nepis nic a normalne surfuj.. jak jsi k tehle strance prisel?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pokes16 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Tak rekni co natom nechapes :dozey:Napis tam svuj email a heslo hm tak to uz jsem skousel... nebo tam nepis nic a normalne surfuj.. jak jsi k tehle strance prisel?! jo jako ja uz jsem pripojenej...jen me zajima k cemu to je...objevi se mi to kdyz dam conect to napisu vsechny kody a na konci je tam co jsem psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pokes16
Takže pořídil jsem si wifinu na celý barák a tu mám normálně nastavenou a při připojení dojdu k tomuhle:
Sign in to PLAYSTATIONrNetwork.
Sign-In ID (Email Address):
..............................................
Password
..............................................
_ Save Password
sign IN
Máte s tím někdo skušenosti co tam napsat???nevím co tam napsat...pls poradte...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts