kakbus Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Zdravím.Mohl by mi někdo poradit nějakou hru ve stylu Uncharted,nebo CoD MW?Prostě něco,když tak řeknu naskriptovanýho,kde je hodně filmečků atd.Co mě napadá třeba Assassin tak jednička je bída a dvojka už mě pozvolna taky unavuje.Potřebuju něco co má spád :-) Díky za tipy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Zkus Enslaved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 far cry 3 !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 počkej si na nového Tomb Raidera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Jo čekám na Tomb Raidera,Last of us a GTA 5,ale nevím co dělat do té doby :-).Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Ze by Prince of Persia? ;) Pro me nejlepsi byl asi "prvni" Sands of Time... a ten posledni Forgotten sands se mi taky libil. A ciste ten Prince of Persia je zase uplne jinej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.