CHheVvy Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Zdravím, už delší dobu jsem neúčinkoval na tomto foru, proto se omlouvám, jestli jsem příspěvek špatně zařadil. Koupil jsem si Fallout New Vegas Ultimate Edition na PC, hra je na steamu a taky na steam obchodě mi píše že hra by měla být v CZ a že je to v nastavení, bohužel v nastavení lokalizací čeština není, našel jsem i jiné alternativní způsoby jak dohodit amaterské češtiny do datadisků včetně základní verze hry, každopádně je dost možné že jsem instalaci lokalizací zprasil, protože nejsem zdatný co se PC týče, proto se obracím na vás s jakýmkoliv řešení. Předem děkuji za příspěvky a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 kdyz otevres steam a v library das prave mysitko na hru, properites tak tam taky nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 v jazycích češtinu na výběr nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 A co data files před spuštěním hry? Odesláno z mého HTC Flyer P512 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Tam si můžu akorát vybrat jaké dodatky do hry chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.